fbpx

Sinu lugu on väärtuslik, jaga seda!

Signe Korjus Marika Pruul Laidi Sergejeva Meedias

Armas naine, hetkest, mil sügisese naiste suurseminari info välja hõikasime, oleme saanud teilt sõnumeid ja vihjeid imetabastest ja liigutavatest hingelugudest. Suurseminari ajakava on juba tihedalt põnevaid lugusid täis pikitud, kuid soovime teid innustada oma lugusid meile edastama, et võiksime neid teistega jagada suurseminari kodulehel. Sedakaudu saame teieni tuua veel rohkem lugusid, et pakkuda veelgi suuremat julgustust ja tuge oma südameteed käia. Leidku iga naine neist lugudest midagi, millest õppida, millele toetuda ja mille üle rõõmustada. 

Kui soovid oma lugu jagada, saada see kirjalikult aadressile info@suurseminar.ee või tee sellest lühike (kuni 3-minutiline) videoklipp. Luba meil vajadusel esitada ka mõned lisaküsimused. 

Jääme põnevusega teie lugusid ootama ning loodame teie kõigiga 16. novembril Vaba Laval kohtuda.