fbpx

Naine selgitab, miks ta ei suutnud vägivaldse mehe kõrvalt lahkuda: uskusin, et koos minnakse läbi tule ja vee, mitte mingil juhul ei anta alla

Vägivaldne suhe Meedias

Ta naeris mulle näkku ja ütles: „Kes sind ikka tahab?“ Kui ma seepeale otsustavalt „küll-tahab“-tundega püsti tõusin, et lahkuda, langes ta justkui äkkvalu all põlvili, hoidis kõhtu kinni ja tegi poolvarjatud valugrimasse. „PALUN ÄRA MINE! Ma ei saa ilma sinuta. Lähen hüppan sillalt alla.“

Ma jäin. Jäin ka järgmine kord ja sellest järgminegi kord, kirjutab Signe Korjus Delfi Naistekas.

Kõik algas tasahilju väikeste vastuoludega tema jutus. Ühele rääkis ta üht, teisele pisut teist. Kusjuures ta ei halvustanud kedagi, ehkki viitas julgelt vääritimõistmisele. Ta näis enesekindel ja paistis uskuvat oma igat sõna. TA OLI PEALTNÄHA VÕRRATU MEES. Suurepärases vormis, väga sportlik, võrratult sõnaosav, uskumatult nägus, ülimalt ligitõmbav, väga distsiplineeritud ja imeliselt musikaalne.

Kuid tema psühhoterrorit ei talunud ma aastaid sellepärast, kes tema oli. Talusin seda sellepärast, …