fbpx

Avameelsed jagamised Terevisioonis ja Vaba Laval

Kristina Meedias

Naine on looja, armastaja, elu kandja, ilu. Ta ei ole oma olemuselt vägivaldne.
Miks me siis tunneme endas aegajalt viha, raevu, kurbust, külvame hävingut nii enda sees kui väljas? Me räägime siin täiesti tavalistest naistest, kes elavad oma igapäevast elu meie ümber, me räägime endist, minust. Heidame valgust sellesse peidetud, pimedasse teemasse nagu naiste poolne vägivald. Vägivald iseenda, oma laste, oma mehe, oma vanemate vastu. Vägivallal on palju erinevaid nägusid ja avaldumisvorme. Vaatame oma tabudele otsa, toome need päevavalgele. Koos on kergem. Vabastame endid süü- ja häbikoormast, räägib Kristina Paśkevicius.
Loome ausat, vaba ja rõõmu täis elu!

Just nii avameelseid lugusid võib 16.nov. naiste suurseminaril kuulda. 
Vaata Kristina Paśkevicius’ega toimunud intervjuu reedehommikuses Terevisioonis >>>  (algus 1:25)