fbpx

Eesti Ekspressi meesajakirjanik luuras naiste suurseminaril

Meedias

Suurseminarist „Südametee ja hingelood“ on möödas poolteist nädalat ja oleme nüüd sattunud ka peavoolumeediasse. Eesti Ekspressi ajakirjanik võttis vaevaks kajastada nii oktoobris toimunud meeste- kui ka novembris aset leidnud naisteseminari. 

Oleme rõõmsad, et suurseminar leidis kajastust, sest usume, et teeme väärt asja, täidame ühiskonnas laiutavat tühimikku, ning lisame väärtust eesti naiste ellu. Siiski taunime sügavalt viisi ja vahendeid, mida ajakirjanik on kasutanud looni jõudmiseks. Mehena hiilida pimedas naistele mõeldud ürituse saali, olla kui salakuulaja ja esitada hiljem seosetult kontekstist välja rebitud katkeid, võib tegijale olla põnev, kuid on lugejale väheväärtuslik. 

Samuti kinnitab ajakirjanik, et mehed ei saa naistejuttudest aru ega peagi saama. Oleme nüüd veelgi rohkem veendunud, et naistele mõeldud seminare on väga tarvis ning jätkame sarnaste ürituste korraldamist. Järgmise sügise sündmuse kohta järgneb info juba õige pea, nagu öeldakse, jälgige reklaami.

Täname siinkohal veelkord kõiki esinejaid ehedate ja ausate etteastete eest, kõiki toetajaid ja partnereid abi eest ning korraldustiimi võrratu töö eest. Vahest on järgmise aasta toetajate nimistus ka Eesti Ekspress, kes sündmust asjakohaselt ja väärikalt kajastada soovib. 

Osalejate muljeid suurseminari kohta saab lugeda suurseminari Facebooki lehel ning kodulehelt leiate ka kauni pildigalerii

Tänutundega,

Suurseminari naised


Foto: Thomas Trutshel – Getty Images